Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

O podjetju

O NAS


Jazon d.o.o. in Allium so.p.


Jazon d.o.o., ki s skupaj s socialnim podjetjem Allium trži svoje izdelke pod blagovno znamko Dobro z dobrim je zaposlitveni center, ki zaposluje najranljivejše osebe v naši družbi - tiste, ki zaradi svojih okoliščin potrebujejo zaščiteno zaposlitev.  Je član Etri skupnosti in zato zavezan k osveščanju in ustvarjanju zdrave in vključujoče družbe.


VKLJUČUJOČA DRUŽBA S PRILAGOJENIMI PROCESI


Orjemo, sejemo, žanjemo ali ročno pobiramo, skladiščimo, pripravljamo izdelke in kuhamo obroke. Njive pred setvijo skrbno pripravimo, sejemo pozno spomladi glede na temperaturo tal in vlažnost. Pri kmetovanju ne uporabljamo pesticidov. V pridelavo in predelavo ter pripravo obrokov vključujemo ranljive skupine, ki jim prilagajamo delovna mesta in procese, ter jih vračamo v delovna okolja.


SLEDLJIVOST, KRAJŠANJE DOSTAVNIH POTI


Z lokalno pridelano in predelano hrano zagotavljamo krajšanje dostavnih poti, neposredne povezave med pridelovalci, predelovalci in uporabniki. Krepimo zanesljivost in zaupanje naših uporabnikov.


ZDRAVI OBROKI


Pri pripravi obrokov uporabljamo sveže sestavine preverjene kakovosti. Vse odlikuje bogata mešanica okusov, ki bo zadovoljila tako avanturistične kulinarične užitkarje, pa tudi vse, ki prisegate na poznane, domače okuse.