Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

Catering paket, kosilo

po naročilu

 
Šifra artikla: 2503130
Enota: kos
Moj izbor: Jedi in obroki

Opis:

Na izbiro sta komplet pita po izboru z malo solato ali komplet sestavljena solata po izboru z 0,2L dnevne zelenjavne juhe, pri obeh kompletih zraven postrežemo še sadje. Po narocilu, vas bomo kontaktirali glede izbora jedi v paketu.

V kompletu pita s solato so na voljo razlicne vrste pit in sicer: Pita s slanino (mesna), pita z blitvo (vegetarijanska), pita s sušenim paradižnikom (vegetarijanska) in pišcanjcja pita (mesna).
V kompletu sestavljena solata so na voljo solata s peceno zelenjavo (vegetarijanska), solata s peceno peso (veganska) in azijska solata (veganska).

Trudimo se zmanjšati negativen vpliv naših pogostitev na okolje zato si prizadevamo, da je vsa embalaža biorazgradljiva ali vsaj primerna za recikliranje. Juho vam lahko po vaši želji postrežemo v vracljivi stekleni embalaži, prav tako vam nudimo uporabo vracljivega pribora.

V ceno je vkljucena dostava, pribor in embalaža, v kolikor potrebujete tudi postavitev miz in pogrinjka nas o tem prej obvestite. Za dodatna vprašanja, posebne želje ter v primeru organizacije vecjih dogodkov nam pišite na elektronski naslov zelena.oskrba@etri.si ali chika@etri.si, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem casu ter vam poslali ponudbo. Za celovito pogostitev priporocamo kombinacijo catering paketov kosilo in odmor za kavo ali dodatek sladice po izboru.

Minimalno narocilo je 10x paket kosilo, manj le ob predhodnjem dogovoru in sicer v primeru, da narocate še katerega izmed naših drugih catering paketov oz. ob doplacilu.
Vabimo pa vas, da si pogledate našo redno ponudbo malic in skupaj s sodelavci narocite na https://www.dobrozdobrim.si/narocilnica, malico vam dostavimo na vaše delovno mesto ob narocilu skupno vsaj 5 malic na isti dan.
Dodatne slike:
Podobni izdelki:
2503140

po naročilu

Enota:
kos
2503150

po naročilu

Enota:
kos