Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

Zlati vir mladosti

 
Šifra artikla: 2022005
Enota: kos
Moj izbor: Jedi in obroki

Opis:

"Zlati vir mladosti (vrečka vsebuje 7 napitkov) je ultimativni večerni »cosy« napitek in nadgradnja tradicionalnega zdravilnega ajurvedskega napitka znanega kot “Zlato mleko”, ali “Golden milk”.
Zlati vir mladosti ni le začimbna mešanica, saj je z dodatkom hladne ali tople vode, napitek že v celoti narejen.
Zlati vir mladosti je nadgrajeno “Zlato mleko” s poudarkom na doseganju kvalitetne dolgoživosti in mladostnosti, saj poleg kurkume, ki ima izjemne protivnetne učinke vsebuje tudi kolagen, vitamin C, Magnezij in vitamin B6, ki nam zagotovijo sprostitev živčnega sistema ter s tem globok osvežujoč spanec in temeljito regeneracijo. Marsikdo si ga privošči tudi sredi delovnika zaradi blagodejnega protistresnega delovanja.
Mešanico pripravimo tako, da dve zvrhani čajni žlici (12 g) prelijemo z 200 ml tople ali hladne tekočine po izbiri (vodo ali mlekom). Najprej dodamo le malo tekočine in premešamo, da se ustvari pasta. Nato preostalo tekočino počasi dolivamo in mešamo, da se napitek raztopi. Pri dodajanju izbrane tekočine upoštevamo, da se ustrezno poveča tudi hranilna vrednost napitka. Ob intenzivnem mešanju se napitek lepo speni.
• Je mlečni napitek s kurkumo in kolagenom.
• Vsebuje vitamin C, magnezij ter vitamin B6.
• Vsebuje ekološke sestavine.
• Je brez ojačevalcev okusa.
• Je brez konzervansov.
• Ne vsebuje dodanih sladkorjev.
• Vsebuje naravne arome.
• Je diabetikom prijazen.
"

"Polnomastno KOZJE mleko v prahu 27,6% #, hidroliziran ribji kolagen 17,4% #, KOZJA sirotka v prahu 13% #, BIO kurkuma v prahu 10,4%, naravne arome, sladilo eritritol, steviol glikozidi, BIO MCT v prahu 0,7% (BIO  srednjeverižni trigliceridi v prahu, BIO nosilec vlaknine akacije, BIO tapiokin maltodekstrin, antioksidant citronska kislina), magnezijev citrat, BIO acerola v prahu (vsebuje vitamin C), magnezijev hidroksid karbonat, BIO cejlonski cimet v prahu, BIO beli poper, morska sol, vitamin B6 – piridoksin hidroklorid.
BIO - iz kontrolirane ekološke pridelave.
Lahko vsebuje sledi soje, glutena, jajc in rakov. #
"
Dodatne slike:
Podobni izdelki:
2022004

Bio obrok JAGODA Zivabowl 55g

Enota:
kos
2022002

Bio obrok KAKAV Zivabowl 55g

Enota:
kos
2022001

Bio obrok MALINA Zivabowl 55g

Enota:
kos