Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

Catering paket, prigrizek

po naročilu

 
Šifra artikla: 2503150
Enota: kos
Moj izbor: Jedi in obroki

Opis:

Paket prigrizek vsebuje porcijsko razrezane domace pite, porcijske sestavljene solate ali porcijske enoloncnice po izboru.

Trudimo se zmanjšati negativen vpliv naših pogostitev na okolje zato si prizadevamo, da je vsa embalaža biorazgradljiva ali vsaj primerna za recikliranje. Juho in porcijsko solato vam lahko po vaši želji postrežemo v vracljivi stekleni embalaži, prav tako vam nudimo uporabo vracljivega pribora.

V ceno je vkljucena dostava, embalaža in pribor v kolikor potrebujete tudi postavitev miz in pogrinjka nas o tem prej obvestite. Za dodatna vprašanja, posebne želje ter v primeru organizacije vecjih dogodkov nam pišite na elektronski naslov zelena.oskrba@etri.si ali chika@etri.si, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem casu ter vam poslali ponudbo. Za celovito pogostitev priporocamo kombinacijo catering paketov prigrizek in odmor za kavo ali dodatek sladice po izboru.

Minimalno narocilo je 15x paket prigrizek, manjše narocilo je možno le ob predhodnjem dogovoru in sicer v primeru, da narocate še katerega izmed naših drugih catering paketov oz. ob doplacilu.
Dodatne slike:
Podobni izdelki:
2503130

po naročilu

Enota:
kos
2503140

po naročilu

Enota:
kos