Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

Kategorije

Zivabowl RIBEZ

Bio obrok ČRNI RIBEZ Zivabowl 55g

 
Šifra artikla: 2022003
Enota: kos
Moj izbor: Jedi in obroki

Opis:

"Zivabowl ČRNI RIBEZ (porcijsko pakiranje 55g)  je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in brez dodanega sladkorja. Bogata z vlakninami, omega 3 maščobnimi kislinami in beljakovin je Zivabowl hranljiva malica, ki napolni z energijo. Z dodatkom vode ali mleka po izbiri obrok pripravite v dveh minutah.
Tradicionalna kitajska medicina za krepitev naše temeljne življenjske energije, ledvic in možganov, uporablja živila črne, temno modre in vijolične barve. Tako je Zivabowl čirni ribez, ki vsebuje tudi črni sezam in borovnice posebej zasnovana po načelih tradicionalne kitajske medicine. Poleg tega, so borovnice eno najbolj raziskanih funkcionalnih živil z znanstveno dokazanimi pozitivni učinki na naše zdravje (vsebujejo namreč flavonoide, antocianin – antioksidant, vitamina C, vlaknine, rudnine, folno kislino in elagično kislino), kar potrjuje tudi več kot 180 različnih farmacevtskih proizvodov z izvlečki borovnic.
• Ima visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin.
• Ne vsebuje dodanih sladkorjev in vsebuje le 3,3 g ogljikovih hidratov.
• Ne vsebuje ojačevalcev okusa.
• Je brez umetnih barvil.
• Je brez konzervansov.
• Je veganom prijazen.
• Ne vsebuje žit."

"Oluščena konopljina semena 53,8 %*, sladilo: eritritol, črni sezam* #, liofiliziran črni ribez v prahu 6 %*, indijski trpotec*, chia semena*, liofilizirane gozdne borovnice v prahu*, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonati, naravna aroma jagodičevja, morska sol.
*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Lahko vsebuje sledove arašidov, soje, glutena, sezama in drugih oreškov.
"
Dodatne slike:
Podobni izdelki:
2022004

Bio obrok JAGODA Zivabowl 55g

Enota:
kos
2022002

Bio obrok KAKAV Zivabowl 55g

Enota:
kos
2022001

Bio obrok MALINA Zivabowl 55g

Enota:
kos